Με στάσεις εργασίας και 24ωρες απεργίες συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς στην αυριανή Πρωτομαγιά
Με στάσεις εργασίας και 24ωρες απεργίες συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς στην αυριανή Πρωτομαγιά
Διαλέγουμε ψάρι φρέσκο και της εποχής και το βάζουμε σκεπασμένο στο ταψί με πατάτες, καρότα, κρεμμύδια, ντομάτα και μυρωδικά.
Τι αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας
Εξωτικό, πρωτότυπο πιάτο με μαγιάτικο και αβοκάντο. Ό,τι πρέπει για να σπάσουμε τη μονοτονία της καθημερινότητας.
Απίθανα αρωματικά και αφράτα κεφτεδάκια που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι
Κλειστοί οι σταθμοί «Ευαγγελισμός» και «Μέγαρο Μουσικής»
Ντομάτες, καυτερή πιπεριά και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο συνυπάρχουν σε αυτό το εμβληματικό πιάτο της Ρώμης, την πικάντικη αραμπιάτα.
Αυτή η συνταγή θυμίζει στη Δωροθέα Μερκούρη τα καλοκαίρια της στη Νικοτέρα.
Ημέρα Πέμπτη πέφτει η Πρωτομαγιά 2025, πράγμα που σημαίνει ότι με μία μόνο άδεια μπορεί κανείς να απολαύσει ένα ωραιότατο τετραήμερο χωρίς δουλειά και -γιατί όχι;- ένα μικρό ταξίδι σε κάποιον από τους πανέμορφους ανοιξιάτικους προορισμούς της χώρας μας.
Σάββατο 26.04.2025 και ώρα 02.45 μ.μ.
Μια πιο ελαφριά εκδοχή για τις μοσχαρίσιες μπριζόλες αλά μιλανέζε έχουμε εδώ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 26.04.2025 ΚΑΙ ΏΡΑ 02.45 Μ.Μ.
Είναι φαγητό καθαρά αγροτικό, με το τίποτα, φαγητό της «πενήτιας», της φτώχειας.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Έκτης Τάξης του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης «Ηρώ Κωνσταντοπούλου» έλαβαν μέρος στον Εθνικό Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας που διοργανώθηκε από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας με θέμα “Επινοούμε τον κόσμο του 2050”
Τα ρεβύθια με σέσκουλα και αυγά είναι ένα ιδιαίτερα δηµοφιλές πιάτο στην πόλη Κάδιθ, στις ατλαντικές ακτές της Ανδαλουσίας, όπου σερβίρεται το Πάσχα.
Τα στοιχεία, είχαν δοθεί στο πλαίσιο των δράσεων «Νταντάδες της γειτονιάς» και «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης»
Χορτοφαγική παραλλαγή του κλασικού
Μια από τις πιο σύνθετες και καθαρά εθιμικές εβρίτικες συνταγές που μαγειρεύεται ανήμερα του Πάσχα ή στη γιορτή του Αγίου Γεωργίου.
Αυτά τα φουρνιστά λαζάνια έχουν όλα τα αρώματα της εποχής, με αγκινάρες, αρακά, φρέσκα κρεμμυδάκια και τα τρυφερά ανοιξιάτικα χόρτα.
Με αρωματικό μέλι, ολόφρεσκο ανοιξιάτικο τυρί και αυγά, η μελόπιτα δια χειρός Δημήτρη Μακρυνιώτη, είναι εύκολη και γευστική.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr